Aug. 2, 2018

Untold

De azi orasul da startul Untold-ului de anul acesta. De maine vor incepe, din nou, polemici, contre si rauri de plangeri. Ca e galagie, ca de ce se tine in centru orasului. Buna toleranta au oamenii, asa in general. Si vrem sa evoluam, si vrem sa se schimbe ceva in viata noastra. Pai n-ar fi mai simplu sa luam in calcul doar beneficiile acestui moment?? Clujul e in creste economica si datorita acestei activitati, vin oameni, cumpara din magazinele noastre, ca sa nu zic ca pentru noi e o binefacere ca toate magazinele isi vand stocurile vechi si, o vreme, o sa avem doar marfa proaspata.Unii inchiriaza camere. isi cresc veniturile. Nu ma zic de taximetristi. da, e mai multa galagie, e agitatie, muzica ce se aude toata noaptea, dar e spre binele orasului, al nostru, al tuturor. Cred ca la multi se ascunde si povestea cu capra vecinului, care parca e mantra romanilor. Ca unii doar se imbogatesc, ca unii doar se distreaza. De parca cei care nu merg la spectacole saracesc din cauza asta. La minte poate. 

Mie imi place, lumea te intreaba: maine te pot deranja sau mergi la Untold. Adica a intrat in mentalul unora ca acest eveniment exista si nu se opun. Si sper ca tot mai multi sa ajunga sa gandeasaca asa. Sa ne putem bucura de alegerile fiecaruia la ce tip de evenimente isi doreste sa participe. Ca daca toti am fi la fel, ce haz ar mai avea viata? Monotonie totala. 

Asa ca daca va intrebati daca ma duc la Untold, raspunsul e nu, dar ascult din pat ce se aude prin bunavointa vantutlui, si am auzit ca se va da si pe youtube. Nu ma deranjeaza deloc povestea dimpotriva, anul trecut ne-au crescut vanzarile la firma pe aceasta tema, din pacate anul acesta nu, fiindca programul nostru nu e apa, l-ai cumparat o data si e pe veci 🙂,dar e bine si asa. 

Cred ca e genul de scriere care merita o remarca de genul : pe bune?? atata te-a dus capul azi?? Raspuns final, da. Mi-am consumat mai mult din inspiratia de saptamana asta cu postarea de ieri, si asa abia am adunat-o, de undeva ..de pe fund 🤪.

Tabloul e fara cuvinte... dar mie imi place 

 

Pupici neveninosi!!