Jun. 13, 2018

Azi e cu DJ

Ascultand azi o emisiune am avut o viziune foarte distractiva a temei discutate. Se vorbea despre relatii, de orice fel, cu parintii, copii, colegi sau iubiti. Ideea era ca cei din jurul nostru ne apasa butoanele care sunt in noi si astfel …gata-i scandalul. Si cum credeti voi ca mi-am imaginat eu azi asta?? Am inteles ca ceilalti sau celalalt care ne apasa butoanele e ca un DJ la butoane, cum apasa pe un buton, cum se aude o muzica, adica noi reactionam conform programarii din subconstient a acelui buton. Si ma si vedeam cantand de mama focului cand cineva imi apasa butoanele. Si va imaginati ce iese la ce inalte prind. Chestia asta m-a binedispus si sper ca data viitoare cand cineva imi apasa un buton, nu trebuie asteptat prea mult, zilnic cineva trece la platanele din subconstientul nostru, e suficient sa iesi din casa, si sa te sui la volan, sau sa raspunzi unui telefon, asa deci, data viitoaare, daca nu uit, sa imi amintesc de asta si sa vizualizez DJ-u si scena in care eu ma exprim, ar trebui sa fie o autoterapie cu efect garantat. Sa vedem, tineti pe aproape, ca evident o sa ma laud, ca doar nu ma stiti de tacuta secolului.

Azi am lucrat iar, parca am capatat dependenta, si am avut cateva butoane apasate, pana la prasele,  daca pot spune asa, am eu cateva cliente interesante, fac ce fac si ma trezesc pacatuind cu gandduri deloc ortodoxe sau pasnice. Acum ar fi frumos din partea mea sa caut sa inteleg functionalitatea acelui buton, ca s-o pot dezamorsa, dar vreau?? Uneori ii spun  gagicului meu ( imi place tremenul asta) ca pare dependent de conflicte, he he, ce bine rad, o fi numai el asa?? 😋 . Precis ca numai el e asa si intalnirea noastra e absolut intamplatoare si nu are nimic de-a face cu asta. El nu-mi oglindeste nici un defect, numai calitatile 🤪.

Poza nu are treaba cu tema, dar e frumoasa rau..si evindent e de-a noastra. Asta ca sa combin placerea privitului la poza respectiva cu sunetul ploii de afara. Cat imi place luna iunie la Cluj, ploua mereu, destul de pasnic,  fata de alte zone. O incantare. Termin aici si ma arunc in pat cu usa de la balcon larg deschisa sa ascult fiecare strop cum cade pe terasa. E muzica perfecta pentru o noapte de vara, dupa aia cu un jazz in surdina pe terasa, admirand stelele cazatoare din sfarsitul lunii august. Bine , am exagerat putin, mai sunt o duzina de momente Kodak de astea, cu muzca, seara de vara si tot felul de lumini de stele sau lumanari parfumate. Si pot sa fie si niste baloane de sapun prin aer ca nu se supara nimeni. Gata sa nu se opreasa ploaia prea repede ca stiti, cum ajung in pat, delta T ala cu adormitul e foarte strans🙂, veverita ce mai.

 Pupici neveninosi...