Jun. 9, 2018

Relax

azi iar cred ca mi-am apasat din greseala butonul de curatenie compulsiv obsesiva, ca altfel nu-mi explic ce o fi fost in capul meu, in loc sa profit de o z libera, si home alone, si sa imi fac de cap ca am destul idei, fix curatenia a castigat. Si nu oricare, de aia cu spalat rosturile de la bucatarie si mobila si alea alea. Dusa cu capu... Dar macar dupa ce am terminat am stat frumos pe terasa si am citit putin, doar putin ca aveam program de seara cu gasca de la bloc la mici si bere. Treaba buna dupa o zi de munca serioasa. Clar e o zi speciala, ca am deschis tv-ul. Brrr ca soc...miting. Oamenii aia oare ce au in cap?? Ca eu una n-as fi mers acolo nici daca ma plateau cu greutatea mea in aur (avantaj si kg astea cateodata). Si l-am prins fix pe seful ala al lor cand cuvanta, pare mai carunt, sau nu prea stiu eu bine cum arata de fapt. Imi aducea putin cu Hitler, cum statea el cu apa intr-o mana si cu microfonul in cealalta. Nu pricep nimic fiinda tot ce zicea ala mie imi suna ca-si zice lui, stiti cum e vorba aia: cine zice ala e, ca ce, credeti ca numa in dezvoltare personala sau in spiritualitate functioneaza oglinda?? Nee...si la politica, la fix. Cu cat striga mai tare cu atat e mai vinovat. Dar hai ca ma intind cu lucruri care nu ma interseaza si nici nu ma pricep, dar ca simplu trecator prin povestea asta mie asa-mi dadea, a oglinda, foaaarte tare.

Caldura mare..iaca si vara asta. Si mierlele au cam tacut de la vremea asta, pe cand ziceam zilele trecute ca parca e Untold-ul mierlelor asa concerte trageau seara si de dimineata buna. Simpatice.

maine ma duc la un curs dragut..de pictura pe ceramica..o sa fie fain, abia astept si o sa va spun impresiile..pana atunci ma gandesc sa caut un film, acum ca am terminat cartea. Poate nu v-am spus, dar e doar volumul 1, adica pe langa ca imi place foarte atre, m-a lasat si cu ochii in soare..acu sa vad cand o sa apara vol 2 sa nu-l ratez.

Pupici neveninosi