Apr. 16, 2018

Foc

Cand ma uit in coltul din dreapta jos al ecranului si vad ca e aprilie deja, si inca 16 nu-mi vine sa cred. Zboara timpul asta intr-un fel de zici ca-l fugareste ceva. Cum au trecut deja atatea zile si din aprilie?? Acum e cald dejja, e aproape vara, imediat vine cae o canicula si apoi toamna, si cum tot a trecut sarbatoarea de Paste, imediat ne pregatim iar de Craciun. Daca ma uit la umarul de zile trecute din anul asta, 106,, par multe, daca ma gandesc ca acu era Revelionul, parca a fost acu 3 saptamani. Si intre timp ce s-a intamplat? Munca multa..asta deja incepe sa ma plictiseasca, oare asa se simte omul cand ar vrea sa iasa la pensie??? Dar poate e si din cauuz aca avand atatea pasiuni care-mi consuma tot timpul ce ramane dupa munca, nu am timp de pierdut timp, si mereu sunt in criza de timp, mereu am o lista de TO DO, o lista de carti ce imi trag cu ochiul de cate ori trec pe langa biblioteca, si mereu am cate o nevoie acuta de somn, desi nu pot sa ma plang ca dorm putin, dar parca ar mai incapea. Plus momentele de compulsivitate obsesiva legat de curatenia bat-o vina care-mmii arde tot focul in exces. Nu stiu cume sa fi alt element, dar Focul, va spun eu, e greu, E ceva ce nu te lasa un pace, trebuie consumat. Adica nu prea ai cum sa ii spui focului, pai stii ceva, arde tu 30 de minute, apoi ia o pauza, apoi mai arzi 15 min si iar stai. Nici vorba, e fara oprire si mai are si autoapridere, e ca iasca. Nu-I trebuie multe ca sa scoata mici flacari.

Odata am fost la un curs in care am invatat despre cele 4 alemente, Aer, Apa, Foc si Pamant. Trebuie sa recunosc ca de atunci am inteles o gramada de chestii. O sa caut notitele ce le-am luat atunci si o sa va povestesc candva cum e cu Focul asta, sau celelalte elemente.

Pupici neveninosi…grabiti ca am de urmarit o emisiune pe Canal 33

Poza nu are prea mare legatura cu focul…sau are, cel putin culoarea da, caisele alea erau pe un drum, undeva la granita dintre Italia si Austria…buneeee