Mar. 27, 2018

La drum

Azi am dormit 2 ore dupa-masa, deci am recuperat cele 2 ore furate de schimbarea de ora 🤪. pur si simplu dupa ce m-am trezit creierul meu s-a linistit, am compensat lipsa. Desi ca numar de ore probabil am dormit la fel, dar mintea asta complicata se adapteaza mai greu uneori si e bine sa o lasam sa-si faca numarul. Puteam sa o ignor si sa trag de mine sa functionnez pe avarie, dar a fost asa bine sa ma las in voie sa ma odihnesc. M-am trezit foarte relaxata si fara sa mai simt ca ceva a zdruncinat orarul meu de functionare. 

Maine pornesc spre capitala asa ca sa nu va asteptati la epistole lungi ca o sa fiu ocupata cu drumul, cu admirat peisajul. Dar daca o sa am vreme va pvestesc si voua ce vad, daca nu, o sa va salut in viteza. 

Pupici neveninosi 🙂

Poza aceasta se simte in aer...in curand redeschid terasa si o sa savurez apusul din acest patut simpatic..e clar ca abia astept vremea buna ca deja cred ca v-am plictisit cu terasa mea..dar stati sa vedeti ce planuri am pentru primavara asta, am un proiect ce anul trecut nu am apucat sa-l implinesc, si acum parca ma mananca..palmele sa-l fac ❤