Mar. 26, 2018

Mercur retrograd

Pai sa mai zici ca nu ne afecteaza planetele. Stati ca va explic eu cum e. Acum e Mercur retrograd. Mercur asta se ocupa de tot ce inseamna comunicare, comert, deplasari, exprimare, decizii. Adica ar fi bine sa va tineti gura mai degraba decat sa ii dati drumul ca s-ar putea sa va para rau, si nu pentru ca o sa spuneti prostii, ci pentru ca ceilalti vor intelege total altceva, cel mai probabil. Tu spui nu si ala aude da, si se jura ca asa ai spus, si ajungi si tu sa te indoiesti ca ai spus nu. Si tot ce trebuie sa functioneze simplu devine super complicat sau nu mai functioneaza deloc. Exact asa am patit eu si colegii mei azi la un client. Ceva ce, imi ziceam eu de dimineata,  ar trebui sa dureze maxim 2 ore, nu am reusit sa facem nici in 5 si de fapt, nu am reusit deloc. Parca mintea ne functiona cu capul in jos. A fost destul de distractiv daca nu ne-am fi pierdut degeaba o zi de munca. Dar pana la urma nu rezultatul conteaza 😀ci excursia ca pe drumul spre client am vazut vreo 10 caprioare pe camp. Cam cu asta m-am ales dupa ziua asta de munca si cu 2 superprajituri ce le-am primit la birou de la un coleg, facute de sotia lui, divine. Si asta va spun eu, care nu ma omor dupa dulciuri, de obicei spun pas, dar astea sunt aproape la fel de bune ca niste muraturi, din punctul meu de vedere 🤪.

Asa ca pana in 15 aprilie grija mare sau mai bine sa ne luam concediu ca tot vine primavara si putem s-o intampinam cum se cuvine. Deja am dat azi o raita pe terasa sa vad cum se prezinta. Cam suparata dupa o iarna in care singurele suflete ce si-au facut de cap pe acolo au fost ciorile. Niste …ciori, sa nu zic altfel, acum eu trebuie sa fac curat dupa ele, au o manie sa-mi rascoleasca ghivecele si sa le rastoarne. Le vin eu de hac cumva, o sa pun ceva ce nu le plaace in ghiviece sa vad cum reactioneaza.

Poza e de la o cofetarie din Budapesta unde imi pace sa merg, si chiar daca toate prajiturile imi trag cu ochiul, mananc doar una si beau un expresso bun sa-mi mai taie…dulceata 🙂.

Pupici neveninosi…

Ca sa intelegeti mai bine cum e cu retrogradarea pot sa va spun ca poza asta pe calculator e cum trebuie, cu scrisul unde ii e locul, am ales-o la fel cu toate celelalte 85 de poze de pana acum si iaca, pe net a pus-o cu capul in jos. Sa fie clar cum lucreaza Mercur 😮