Jan. 22, 2018

Tánc A Hóban

Azi o sa va povestesc despre un joc forte interesant ce l-am invatat la un curs, al Profesoarei mele de masaj, un Om absolut special caruia nu am cuvinte sa-i multumesc pentru tot ce am descoperit despre mine in primul rand, la cursurile ei, de masaj, de dans, de de toate, AnnaMaria ❤.

Zapada de azi dimineata m-a facut sa-mi amintesc de acea experienta. In general tot ce am invatat de la Anna avea legatura cu muzica, ca era pentru masaj, ca era pentru meditatie sau dans. La acest joc am avut o suprpriza placuta sa descopar o formatie maghiara si o muzica cum nu mai auzisem pana atunci. Piesa se numeste “Tánc A Hóban”, iar formatia Ghymes, o gasiti pe YouTube. Sper ca Anna nu se va supara pe mine ca va impartasesc aceasta cunoastere, dar faptul ca o cunosti nu strica cu nimic exercitiul. Jocul avea legatura cu zapada in general si cu incredearea in oameni in particular.

Jocul este asa: doi oameni care stau spate in spate si, pe rand, fiecare isi imagineaza ca este zapada de pe trunchiul unui copac(celalat om) care se prelinge incet in jos. Este genial. Iti vine sa te sprijini poate, sau sa te lasi repde jos, dar ideea jocului este sa te duci in starea aceea de a fi zapada ce cade in ritmul ei de pe copacul pe care se gaseste. Gasiti-va un partener de joc si expermentati asta in timp ce ascultati muzica. Important e sa va armonizati cu ritmul zapezii, stim cu totii cum cade zapada, uneori aluneca incetisor, si apoi cate o bucata zdravana se prabuseste. Foarte interesant jocul, o idee buna ar fi sa-l joc din nou, si sa vad acum ce impresie o sa-mi lase.

Am gasit si o poza supersimpatica pentru povestea de azi 🤪

Atat pe ziua de azi ca “si mi-i soooooooooomn”

Pupici neveninosi cu sclipiri de zapada