Jan. 17, 2018

Butterfly

Daca ceva  iti provoaca nervii rau de tot, e barbatul ce a prins o mica raceala care in capul lui devine ceva extrem de grav, drept pentru care zace in pat facand pe victima, cu laptopul in brate, si nu aude nimic din ce-i spui, si daca-i ceri sa raspunda totusi, brusc se simte obosit si-l deranjeaza toate, in afara de belitul de laptop,care cred ca e mai ceva ca un paracetamol de aur. Cred ca e unul din momentele in care barbatii vor sa fie tratati ca niste bebelusi obraznici si manipulatori, mai mult decat in restul zilelor 🙃. Ti-ai gasit, cu Puc. Pai sa stiti ca Puc, de altfel, este o fiinta supergrijulie, iti face supa de pui, iti da picaturi de orgeano, dar pana cand simte ca abuzezi, si nu esti fair play, atunci sa vezi empatie fata de suferinta vitimei. La greu. Adica stai si belesti ochii-n laptop si mai si comentezi una alta absolut relaxat, dar cand esti solicitat brusc iti amintesti ca esti lovit, adio arme,  si te-ai facut de-o ocara. Ca are Puc asta un debit si un vocabular luuuung si colorat. Pe cat de buna e la inima pe-atat si la gura. Ca asa e cu calitatile, ca si cu banii, unde sunt, se tot adauga, unde nu-s,se scad. Asa scrie si la cartea best seller anytime named Holy Bible, deci e true. Si o sa vedeti pe parcurs, are Puc la calitati de n-am destule cuvinte sa le prezint 🤪.

Asa ca azi kanci amintiri din strada lui Puc, oricum deja s-au cam terminat magazinele interesante, desi mai sunt cateva, dar si zile de scris sunt destule.

Azi am fost iar plecata, dar fara sa vad caprioare, in schimb ningea nesimtit de frumos si total nepotrivit cand esti atent la condus si ai de mers la munca in loc sa stai sa admiri fulgii cat fluturii. Dar asa e in ianuarie, munca multa, bani pe masura 🤭, ca in paragraful de mai sus, ai, mai capeti.

Am primit o agenda de post-it-uri geniala, cu fluturi, cea din poza. Da, lui Puc ii plac hartiile, creioanele si e asa fericita cand vede o hartie colorata, sau cu ceva animalute, gongute sau alte vietati vrajite, deci totusi se poate considera ca a avut o zi buna, ca e recunoscatoare pentru toate maruntisurile din viata ei ce o bucura. Aaa si sa nu uit sa va fac in ciuda, am capatat de la chefii din dotare o felie de praji cu piersici, aiaiai cat de buna, am mancat, cu greu, numai jumatate sa-mi pastrez o bucurie si pe mai traziu, aaa cred ca ar fi cazul sa consider ca e mai tarziu si sa o lichdez pana nu scapa “ranitul” la figider si o infuleca, ca binenteles si lui i-a placut, are si el la pastrare jumatatea lui, dar cine stie, poate se incurca din cauza bolii si comite un pacat. Mai bine sa pacatuiesc eu, la cei sanatosi nu se pune 😋.

Atat pe azi ca ma cheama datoria de sora de ranit in amorul puterii. Cum sa te doboare un mic guturai, e greu de inteles, dar exista si nu poate fi contestat, o fi ca electicitatea, mica si invizibila dar cat de puternica poate fi 🙂.

Pupici neveinosi cu aroma de piersici